NOR CURIER 930X122

    mircea_andrei

    Mircea Andrei il vrea pe Turcescu

    Senatorul Mircea Andrei, presedintele Comisiei de Organaizare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges (CODA), a anuntat ca Danut Bica a fost reconfirmat in functia de lider al grupului alesilor PDL din Consiliul Judetean. Mircea Andrei a spus ca principala misiune a lui Bica va fi aceea de a imbunatati comunicarea cu mass-media pentru ca activitatea alesilor PDL sa fie mult mai bine reflectata.

    „Din punct de vedere al activitatii in Consiliul Judetean, nu am ce sa reprosez. Din punct de vedere al reflectarii activitatii consilierilor judeteni in mass-media nu sunt multumit. Deloc. PDL face si multe lucruri bune, numai ca ele nu sunt reflectate. Nu se stie de ele, si asa apar doar elementele negative. Oamenii trebuie sa stie ca Guvernul si PDL nu sunt ostili cetatenilor”, a spus Andrei.

    Senatorul a mai adaugat ca va incerca sa ia legatura cu argeseanul Robert Turcescu, om de televiziune, pentru a incerca sa il convinga sa candideze la Primaria Pitesti.

    Andrei a mai spus ca exista si alte variante luate in calcul, mai ales ca Turcescu a spus deja ca nu ar avea in intentie o candidatura in 2012.

    Mircea Andrei nu a mai adaugat insa despre cine anume ar fi vorba, marginindu-se doar la a declara ca „Argesul exporta foarte multi oameni capabili la Bucuresti, avem de unde alege”. Senatorul a adaugat ca PDL si-a propus sa castige atat Primaria Pitesti, cat si Consiliul Judetean la alegerile din 2012, la fel ca si Primariile din nordul judetului.

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3