New Profesional Consult 930 x 122

mircea_andrei

Mircea Andrei isi poate da timbrele pentru un apartament

Senatorul Mircea Andrei, noul sef al PDL Arges, are cateva hobby-uri foarte scumpe. Un exemplu in acest sens este cel privind colectia sa de timbre care ajunge la pretul unui apartament cu doua camere la Pitesti!

Averea noului sef al PDL Arges este impresionanta. Numai daca ne gandim ca acesta are o colectie de timbre in valoare de 50.000 de euro si bani in banci elvetiene si este de ajuns sa ne facem o imagine cu privire la potenta sa financiara care depaseste cu mult averea majoritatii membrilor PDL Arges.

Conform declaratiei de avere a acestuia, numai colectia de timbre a noului sef al PDL Arges valoreaza 50.000 de euro. Bijuteriile familiei se ridica la valoarea de 80.000 de euro, tablourile fac cam 70.000 de euro iar pietrele de mina aflate in colectia parlamentarului de Dâmbovita se ridica la valoarea de 25.000 de euro. Cu venituri anuale de peste 1,1 milioane de lei din avocatura (si el si sotia), Mircea Andrei are in garaj un BMW x5 si un Mercedes Benz S500. In proprietatea parlamentarului mai intra terenuri in Prahova, Giurgiu (10 hectare) si Bucuresti, 3 apartamente si 3 case (dintre care una de aproape 600 de metri patrati) in Bucuresti. Mircea Andrei are conturi in banci din România si in banci din Elvetia (peste 10,2 milioane de euro si 30.000 de lei). In plasamente, Mircea Andrei mai are bagate inca 1,5 milioane de euro. Mircea Andrei este asociat in doua firme si, printre altele, presedinte al unei asociatii numita „Prin noi insine”.

{loadposition inside}

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90