930 x122 grota rece

    mircea_andrei

    Mircea Andrei promite 500 de milioane de euro

    Senatorul Mircea Andrei, liderul interimar al PDL Argeş, a anunţat luni, 6 septembrie, ca are in plan aducerea a 500 de milioane de euro sub forma de investitii in judetul Arges. Anuntul lui Andrei seamana izbitor cu o promisiune electorala din 2008 a fostului sef al PNL Arges, Adrian Miutescu, cel care spunea ca va aduce…1 miliard de euro in Arges!

    Mircea Andrei a spus ca, din punctul sau de vedere, 180 de milioane de euro sunt deja aduse. El s-a referit la proiectul de dezvoltare a infrastructurii de la Curtea de Arges si la proiectul de reabilitare a drumului Campulung Muscel – Pitesti, drum pentru care au existat insa de-a lungul timpului mult prea multe promisiuni pentru ca argesenii sa mai „inghita” orice vorba pe marginea acestui subiect.

    Senatorul care a lasat judetul Dambovita visand la conducerea Consiliului Judetean Arges dupa alegerile din 2012 a mai spus ca mai sunt pregatite unele proiecte pentru Arges, cum ar fi cel de reabilitare a drumului Costesti – Rosiori de Vede. Cum „aduce” Andrei banii promisi? Facand lobby pe la ministere pana cand, prea mult si prea des cicaliti, ministrii cedeaza si aproba investitii deja prevazute in proiecte de dezvoltare pentru Arges.

    In acest sens, Mircea Andrei a declarat ca va avea de luptat si cu o anumita obtuzitate a primarilor PSD care nu vor accepta usor sa ii recunoasca meritele in promovarea unor proiecte.

    Pe de alta parte, senatorul care conduce PDL Arges a mai spus ca organizatia pe care o conduce il va sustine pe fostul subprefect Zoltan Kalman de la UDMR pentru a accede intr-o functie de conducere la o institutie deconcentrata din Arges. Ramas fara portofoliu la Prefectura, dupa reorganizarea institutiei, Kalman este in carti pentru a prelua conducerea Agentiei Regionale de Mediu Arges.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90