930 x122 grota rece

mircea_andrei

Mircea Andrei si-a luat locuinta la Pitesti

Mircea Andrei, presedintele Comitetului de Organizare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges (CODA) si-a luat locuinta la Pitesti in acest an. Este primul pas, practic, spre inregistrarea candidaturii la Consiliul Judetean, alegerile urmand sa aiba loc in 2012.

Conform legii, pentru ca o persoana sa poata candida pentru o anumita functie intr-un judet trebuie sa fie cetatean al unei localitati a judetului respectiv. Deocamdata, Mircea Andrei si-a luat un apartament de peste 77 de metri patrati in buricul targului la Pitesti, achizitie realizata in acest an. Urmatorul pas este inregistrarea resedintei la adresa acestui imobil, astfel incat in 2012 Mircea Andrei va putea candida la sefia Consiliului Judetean. El urmeaza sa devina, practic, cetatean al judetului Arges.

Mircea Andrei are proprietati impresionante, incepand cu terenuri in mai multe zone ale tarii, si pana la 7 locuinte in Bucuresti (4 apartamente si 3 case). Are o colectie de timbre care valoreaza 50.000 de euro, una de tablouri care valoreaza peste 70.000 de euro, dar si o colectie de bijuterii si ceasuri de peste 80.000 de euro.

Cu conturi de milioane de euro in strainatate, in banci din Elvetia, cu imprumuturi de alte milioane de euro acordate si cu participatiuni tot la acest nivel, Mircea Andrei pare sa nu aiba nicio problema in a-si finanta viitoarea campanie electorala in Arges. El se anunta, asadar, un contracandidat foarte important pentru liderul PSD Arges, Constantin Nicolescu.

Mircea Andrei a realizat anul trecut venituri de peste 391.000 de lei din avocatura si de peste 40.000 de euro din dobanzi. La aceste venituri se mai adauga si 400.000 de lei veniturile ale sotiei din avocatura si 30.000 de euro din dobanzi.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3