930 x122 grota rece

    mircea_diaconu

    Mircea Diaconu renunta la candidatura. Iani Popa se duce in locul lui

    Mircea Diaconu nu va mai candida pentru inca un mandat de senator. Conducerea USL de la centru nu i-a mai acordat permisiunea de a candida, pentru a nu risca ca Uniunea sa ramana fara candidat pe colegiul Campulung- Curtea de Arges, in cazul in care candidatura sa va fi contestata. Decizia a fost luata in contextul in care Diaconu avea o decizie de incompatibilitate inclusiv in instanta.

    Senatorul PNL Mircea Diaconu a explicat de ce a renunţat să candideze pentru un nou mandat de parlamentar: „Exista un risc, minim, dar exista, să rămână colegiul gol, dacă mi se respingea candidatura. USL nu mai avea timp să mai depună o altă candidatură. Ort, asta însemna ca USL să piardă şi dereptul de a avea reprezentare în BEJ, la secţii. Eu am vrut să candidez pentru a pune problema sancţionării mele în instanţă, pentru că nu exista nicio hotărâre a judecătorului care să conţină o sancţiune. În contextul dat însă, am fost primul care a zis în şedinţă că renunţ să mai candidez. Nu îmi doresc ca, Doamne fereşte, dacă mi se respingea candidatura, să pice pe mine o situaţie riscantă şi total neplăcută pentru USL. Eu cred că Ion Popa va închide colegiul”, a precizat Diaconu

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3