930 x122 grota rece

    draghici_colegiu2

    Mircea Drăghici, atent la problemele administrative din Colegiul Curtea de Argeş

    Deputatul Mircea Drăghici a participat la Colegiul Prefectural, organizat în premieră la Curtea de Argeş.
    Şedinţa s-a desfăşurat în clădirea Primăriei din Curtea de Argeş, unde au fost prezenţi directorii serviciilor deconcentrate din judeţ şi primarii din localităţile din zonă .

    În cadrul întâlnirii au fost abordate informaţii de actualitate pentru edili, au fost prezentate rapoarte ale Casei de Pensii, un document privind finalizarea recensământului populaţiei şi un plan de măsuri pentru sezonul rece elaborat de ISU Argeş.
    În aceeaşi zi, Mircea Drăghici s-a întâlnit cu reprezentanţii unităţilor şcolare din zona Curtea de Argeş, de la care a aflat despre problemele existente în prezent în învăţământul argeşean. Îmbunătăţirea permanentă a sistemului de învăţământ şi a condiţiilor din şcoli reprezintă o prioritate, atât pentru deputatul Mircea Drăghici, cât şi pentru Guvernul condus de Victor Ponta.
    Directorii unităţilor de învăţământ au aflat informaţii noi despre programul pentru educaţie propus de premier, care va urmări gestionarea în condiţii optime a examenelor naţionale, reducerea abandonului şcolar, acoperirea normelor cu personal didactic titular în învăţământ şi implementarea de programe pentru grupurile vulnerabile sau pentru cei care au părăsit şcoala înainte de terminarea studiilor. În aceeaşi direcţie sunt incluse puncte care urmăresc realocarea sumelor destinate reparaţiilor capitale şi altor obiective de investiţii, precum şi recuperarea şi refacerea taberelor pentru elevi şi studenţi.
    Deputatul de Curtea de Argeş are o bogată experienţă administrativă, ocupând funcţia de subprefect între anii 2001 şi 2004. Mircea Drăghici a urmat cursurile Institutului Naţional de Administraţie, specializarea Administraţie publică – Cursuri de formare specializată postuniversitare, pe care le-a absolvit ca şef de promoţie.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3