NOR CURIER 930X122

    draghici_spital02

    Mircea Drăghici contribuie la buna funcţionare a Spitalului Municipal din Curtea de Argeş

    Mircea Drăghici demonstrează că are grijă de sănătatea oamenilor care locuiesc în colegiul său. Astfel, Spitalul Municipal din Curtea de Argeş a primit vizita deputatului la inaugurarea unui laborator performant de analize medicale.


    După un an de zile de muncă şi formalităţi, unitatea medicală a primit o acreditare RENAR (Asociaţia de acreditare din România) şi are propriul laborator de analize dotat corespunzător. La 1 ianuarie 2013, Spitalul va încheia un contract cu Casa de Asigurări Argeş, iar în Curtea de Argeş se vor putea efectua analize dintre cele mai complexe.
    Pe lângă susţinerea Spitalului pentru investiţii, deputatul Mircea Drăghici s-a implicat şi în rezolvarea unei probleme administrative grave a unităţii, şi anume plata salariilor către personalul medical. Deputatul de Curtea de Argeş l-a însoţit pe edilul Nicolae Diaconu la Bucureşti, unde primarul a primit fonduri suplimentare cu care să asigure salariile personalului medical până la sfârşitul acestui an.
    Recondiţionarea şi dotarea spitalelor este unul din punctele importante ale programului de guvernare al USL. Preocupat de problemele sistemului medical din România, deputatul de Curtea de Argeş susţine programul Uniunii Social Liberale, care urmăreşte în primul rând ca românii să beneficieze de servicii medicale de calitate la preţuri accesibile. Printre propunerile USL se numără extinderea SMURD la nivel naţional, investiţiile în infrastructura spitalelor din toată ţara şi compensarea medicamentelor cu până la 90% pentru persoanele vârstnice cu pensii mai mici de 1000 de lei.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3