930 x122 grota rece

    draghici

    Mircea Drăghici, implicat în dezvoltarea regională şi în turism

    Deputatul Mircea Drăghici conduce departamentul de Politici de Dezvoltare Regională şi Turism din cadrul Consiliului Naţional al PSD. În alegerea parlamentarului pentru această funcţie, au contat experienţa din administraţie şi contribuţia substanţială la realizarea viziunii USL pe dezvoltare regională. 


    Conform social-liberalilor, trebuie asigurate dezvoltarea comunităţilor locale şi funcţionarea sistemului administraţiei publice locale şi este necesară întărirea capacităţii administraţiei locale de a atrage fonduri europene şi de a finanţa programe de dezvoltare locală. 
    În plan local, Mircea Drăghici s-a implicat în dezvoltarea zonei turistice Curtea de Argeş şi a sprijinit în permanenţă proiectele pentru dezvoltarea regiunii din care face parte colegiul în care a fost ales.
    Astfel, administraţia locală din Curtea de Argeş a implementat, în timpul mandatului lui Mircea Drăghici, proiecte importante, care aduc în zonă peste 14 milioane de euro din bani europeni. Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Curtea de Argeş se referă la modernizarea infrastructurii ş la creşterea siguranţei cetăţenilor din oraş. Al doilea proiect, „Curtea Domnească de Argeş – capitală a turismului românesc” are ca scop transformarea municipiului într-o destinaţie atractivă pentru turismul ecumenic, eco-turism, congrese şi reuniuni, pentru turismul de tranzit, dar şi pentru cei care aleg odihna şi agrementul.
    Odată cu acest proiect, numărul turiştilor care au ajuns la Curtea de Argeş a crescut considerabil, au precizat reprezentanţii administraţiei locale.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90