930×122 CAPRA 5

draghici_multi1

Mircea Drăghici, întâlniri cu alegătorii

Candidatul USL pentru Colegiul Curtea de Argeş la Camera Deputaţilor, Mircea Drăghici a vizitat la sfârşitul săptămânii comunele Aninoasa, Berevoieşti, Tigveni şi Albeştii de Argeş, unde s-a întâlnit cu alegători de toate vârstele. Alături de reprezentanţi ai administraţiei locale, deputatul de Curtea de Argeş le-a vorbit celor prezenţi despre realizările din timpul mandatului 2008-2012 şi despre proiectele în desfăşurare în care sunt implicate cele patru localităţi.

Parlamentarul a vorbit şi despre importanţa participării în număr cât mai mare la alegerile din 9 decembrie. „Principalul adversar politic pentru aceste alegeri este absenteismul. Le mulţumesc argeşenilor că mi-au dat încrederea lor în 2008 şi îi asigur că am fost şi voi rămâne mereu deputatul lor! Sunt deputat, om şi părinte! Atunci când mă uit în oglindă ştiu că am datoria faţă de alegători, faţă de viaţa mea şi faţă de copilele mele de a fi drept, corect şi integru! Deputatul tău înseamnă responsabilitate, respect şi maturitate! I-am promis tatălui meu că voi rămâne mereu un luptător! Nu mi-am dezamăgit niciodată tatăl! Cred în adevăr şi în verticalitate! Cred în bun-simţ şi omenie! Cred în speranţă şi în seriozitate! Cred în valoare, spiritul, voinţa şi sprijinul reciproc al cetăţenilor din Colegiul Curtea de Argeş!”
Mircea Drăghici a precizat: „Împreună putem continua proiectele bune pe care le-am început în acest mandat, împreună putem să clădim un parteneriat sigur şi corect, împreună putem transforma aspiraţiile în fapte! În şah, ca şi în viaţă e de ajuns să greşeşti o dată ca să pierzi totul! Aşa am gândit încă din primul moment în care am primit mandatul în 2008! Nu am vrut să greşesc, pentru că sunt un om al competiţiilor şi ştiu ce înseamnă dezamăgirea! Ca fost sportiv de performanţă, ca om de administraţie, ca inginer, ca om politic, ca părinte am acţionat mereu pentru oameni şi pentru bine!”
Parlamentarul a lansat şi un îndemn pentru toţi alegătorii: „Aceste alegeri sunt cele mai importante din ultimii 10 ani. Dacă vrem ca lucrurile bune să continue, USL trebuie să obţină majoritatea mandatelor şi să formeze Guvernul. Pe 9 decembrie, contează votul! Veniţi cât mai mulţi la vot, pentru că votul dumneavoastră este victoria!”

draghici_multi2draghici_multi3

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3