EcoMoto 930×122

    Mircea_Draghici_USL

    Mircea Drăghici o susține pe Simona Bucura Oprescu

    Deputatul social-democrat de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici, o susține pe Simona Bucura Oprescu pentru alegerea sa în funcția de președinte al femeilor din PSD Argeș.

    Parlamentarul își anunță sprijinul într-o postare pe pagina sa de facebook, precizând, totodată, că va fi prezent la alegerile care se vor desfășura astăzi, de la ora 16, la universitatea „Constantin Brâncoveanu”, din Pitești.

    „Pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei Argeş o susţin pe Simona Bucura Oprescu pentru devotamentul de care a dat dovadă în judeţul nostru încă de când era preşedinte al Organizaţiei de Tineret. Simona Bucura Oprescu merită această funcţie deoarece este dinamică, implicată şi activă în viaţa judeţului Argeş! Am încredere că doamna deputat va consolida organizaţia şi va alcătui o echipă unită, care să promoveze în mod real drepturile doamnelor şi care să crească încrederea electoratului în ideea de femeie politician”, scrie Mircea Drăghici.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90