930×122 CAPRA 5

    draghici

    Mircea Drăghici – „Putem să demonstrăm ce înseamnă să fii cu adevărat în slujba cetăţenilor”

    Potrivit lui Mircea Drăghici, candidat USL la Camera Deputaţilor, este foarte importantă, legătura dintre guvernarea locală şi guvernarea centrală, care trebuie să fie una extrem de puternică: „Ca parlamentar m-am zbătut pentru comunităţile  şi pentru oamenii din colegiul meu.

    La fel voi continua şi în mandatul 2012-2016! Este un lucru firesc şi o obligaţie. Nu trebuie să uităm însă nici un moment tratamentul discrimatoriu aplicat de guvernul PD-L adiministraţiilor publice locale, în anii trecuţi. Tocmai de aceea, pe 9 decembrie trebuie să ştergem cu totul ruşinea portocalie care ne-a făcut atâta rău! Cu un guvern condus de Victor Ponta, cu o administraţie judeţeană activă pe proiecte de investiţii şi cu o echipă bine sudată în plan local putem să demonstrăm ce înseamnă să fii cu adevărat în slujba cetăţenilor!”
    De remarcat că în prezent, Mircea Drăghici, deputat PSD de Curtea de Argeş, este şi consilier onorific al primului-ministru Victor Ponta. Acesta se ocupă de două domenii de activitate: cel al industriei auto şi cel al transportului marfă şi călători. Parlamentarul este specializat în managementul administraţiei publice, precum şi membru fondator al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.: „Sunt o persoană care depune tot efortul necesar pentru realizarea proiectelor în care mă implic şi care crede cu tărie că deputatul tău înseamnă mereu sprijin şi dăruire pentru oameni. Pentru mine, succesul în politică înseamnă să pot da ochii cu oamenii care m-au ales, să pot clădi fapte care să rămână în urma mea şi să vă pot fi de folos cu experienţa şi capacitatea de muncă.”

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90