NOR CURIER 930X122

DanDiaconescu_la_Cosesti

Miscari de trupe in partidul lui Dan Diaconescu

Argesenii care asigurau pana acum conducerea structurilor politice ale lui Dan Diaconescu exulta dupa ce Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, luni, 19 septembrie 2011, recursul Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) si au admis cererea de inregistrare a acestuia in Registrul partidelor politice. Marian Fulga, presedintele PP – DD in Arges, ne-a declarat ca acum a sosit momentul ca cetatenii sa aiba o alternativa la actualele forte politice.

 

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva si irevocabila.
Cererea de infiintare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti in 12 aprilie 2011, insa a fost respinsa la data de 7 iunie 2011, dupa ce, la inceputul lunii aprilie, a mai fost respinsa, definitiv, de catre Curtea de Apel Bucuresti, a alta cerere de infiintare a formatiunii politice, sub denumirea de Partidul Poporului.

In instanta au pledat pentru Partidul Poporului atat Marian Fulga, cat si sotia acestuia, Sanda Fulga, de asemenea membra a conducerii filialei.

Procesul s-a dovedit unul complex, fiind depuse peste 50 de cereri de interventie si o solicitare de suspendare a judecarii recursului.
Dupa deliberare, instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins toate cererile formulate impotriva Partidului Poporului – Dan Diaconescu si s-a pronuntat in favoarea acordarii de personalitate juridica acestei formatiuni politice pentru care au fost depuse aproximativ 50.000 de semnaturi.

In perioada urmatoare vor avea loc alegeri in toate organizatiile locale, iar in preajma zilei nationale a Romaniei va avea loc Congresul partidului.
Deja s-a stabilit ca actiunile partidului se vor derula sub lozinca PP-DD, ceea ce reprezinta Progres si Prosperitate – Dreptate si Demnitate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3