New Profesional Consult 930 x 122

macovei_32229100

Monica Macovei, la cules de voturi în PDL Argeș

Candidatul fără nicio șansă la președinția PDL, Monica Macovei, a fost astăzi în Pitești. Nu singură. Însoțită de Cristian Preda.

Cei doi europarlamentari, care se pretind reformiști, au participat la o conferință de presă alături de Mircea Andrei, președintele PDL Argeș. După conferința de presă, Macovei și Preda au discutat la sediul filialei cu câțiva lideri județeni ai partidului. Printre ei s-au numărat Mircea Andrei (care îl susține pe Vasile Blaga), prim-vicepreședintele Iulian Miu, Dan Bica, Dan Gabriel Popa, Ana Stan, Mihai Tudor și primarii Ion Baicea (orașul Costești) și Florin Frătică (comuna Bradu). De la întâlnire a lipsit celălalt prim-vicepreședinte, Cătălin Teodorescu, aflat în București la depunerea candidaturii Elenei Udrea.

În perioada următoare sunt așteptați în Pitești și ceilalți doi candidați, Elena Udrea și Vasile Blaga. Majoritatea delegaților pe care PDL Argeș îi va avea la Convenția Națională de pe 23 martie vor vota cu Blaga, iar o parte, mult mai puțin numeroasă, cu Udrea. Este posibil ca Monica Macovei să nu obțină niciun vot de la delegații din Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3