EcoMoto 930×122

    parlament

    Motiunea a picat cu 228 din 236 de voturi necesare

    Doar cinci voturi au lipsit din totalul din 236 de voturi necesare, astfel că moţiunea a picat. În timpul votului, mai mulţi protestatari aflaţi printre invitaţi, au fost agresaţi pentru că au afişat bannere care cereau demisia guvernului, în timp ce jos, lângă urnele de vot, fotografiile parlamentarilor care votau împotriva moţiunii de cenzură erau lipite pe panoul ruşinii. Filip Georgescu şi Andrei Gerea au votat unul lângă altul, în timp ce Mircea Drăghici plecase să recupereze unul dintre acele panouri ale ruşinii care fusese confiscat de un reprezentant al Puterii. Pe tot parcursul votului, parlamentarii din cele două tabere au fotografiat procesul. 
    Toţi parlamentarii de la Putere care au votat pentru moţiune au fost aplaudaţi la scenă deschisă.Teo Trandafir a fost aplaudată de toţi membrii Opoziţiei şi de invitaţi după ce a votat pentru moţiune.  {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3