930×122 CAPRA 5

MRU a dat bani primarilor PDL din Arges. Vezi lista alocarilor

mihai-razvan-ungureanu

Primăriile PDL şi ale primarilor trecuţi la PDL au fost singurele care au primit bani din ultima alocare executată, după modelul Boc, de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. 28 de localităţi din Argeş au primit banii. Niciuna din ele nu este PSD sau PNL, cu excepţia celor care au făcut pasul spre PDL: Bebe Ivan de la Băbana sau Ion Dulamă de la Rucăr, sunt exemple în acest sens.

În mod straniu, Argeşul este singurul judeţ unde alocările au fost similar pentru toate localităţile – 250.000 lei, asta deşi premierul a specificat, ca un argument împotriva acuzaţiilor că dă bani politic, faptul că sumele sunt alocate pentru urgenţe, adică plata arieratelor şi cofinanţări. De la SIE vor fi venit oare informaţiile că, în Argeş, toate localităţile sunt numai PDL şi că au nevoie urgent de aceeaşi sumă de bani?

Iata primariile PDL care au primit bani: Albeştii de Muscel, Bogaţi, Bradu, Brăduleţ, Costeşti, Hîrseşti, Lereşti, Lunca Corbului, Nucşoara, Oarja, Poiana Lacului, Poienarii de Muscel, Ungheni, Valea Mare Pravăţ, Vedea, Vlădeşti, Vultureşti.

Bani pentru a momi primari la PDL

Au mai primit bani Săpata (primar PNG, dar apropiat PDL), Băbana (primar PNL, dar Bebe Ivan este ca şi candidatul PDL), Călineşti (primar PSD, despre care s-a tot vorbit că va candida la PDL), Corbeni (PSD), Davideşti (primar PSD, candidat sigur la PDL. PSD are deja alt candidat, Adrian Constantin Olteanu), Merişani (primar PSD, trecut la PDL), Muşăteşti (PSD, în relaţii bune cu PDL. PSD are alt candidat- Ion Murăreci), Rucăr (primar PSD, semne clare că va trece la PDL), Tigveni (PNL), Valea Danului (primar PSD, anunţat oficial candidat al PDL) şi Valea Iaşului (primar PRM, cu relaţii bune în PDL).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90