NOR CURIER 930X122

proteste-guvern

Multimea vrea demisia, Boc isi asuma responsabilitatea, Opozitia vine cu motiune de cenzura! Cum comentati?

In jur de 30.000 de oameni, printre care si 1000 de sindicalisti din Arges au protesta astazi in Piata Victoriei. Toti au cerut demisia guvernului Boc, in semn de nemultumire pentru gestionarea defectuoasa a crizei, dar si a anuntatelor masuri de taieri din pensii, salarii sau indemnizatii pentru mamici ori de somaj. In schimb, Boc a anuntat, dupa ce s-a terminat mitingul, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru Proiectul de Lege ca contine masurile anuntate. PSD si PNL au anuntat motiune de cenzura, iar Boc are sansa unica in istoria Romaniei, de a fi demis de doua ori prin motiune de cenzura.
CRBL a lansat imnul mitingului
„Am venit in calitate de reprezentant al generatiei mele”, a spus CRBL atunci cand a urcat pe scena, dupa care au urmat versurile reprezentative pentru actualul context socio-economic:
„Golim buzunarele, ca vin taxele”.
„Romanul n-are noroc, dar se pricepe la tot
Pune stampila de vot si baga capul la loc…
Golim buzunarele, ca vin taxele,
Trec zilele si vedem cum peste noapte apar vilele…
Conjugam verbele – a fi, a nu fi, a trai, a muri, avea ce manca
In fiecare zi exista o intrebare nemuritoare.”
“S-a dovedit ca oamenii au iesit in strada nu pentru ca i-am scos noi, ci pentru ca asa au simtit ei. Au ajuns la limita suportabilitatii. S-a dovedit si ca nu am fost niciun fel de instigatori, nu s-a ajuns la niciun fel de violente. Noi nu am fost si nu suntem un partid de scandal pe strada. P.S.D. va depune, asa cum a anuntat si presedintele Victor Ponta motiune de cenzura. Nu vom vota un pachet de masuri intr-o lege care atenteaza la poporul roman”, a afirmat presedintle P.S.D. Arges, Constantin Nicolescu.
Guvernul va pica
Presedintele P.N.L. Pitesti, Marius Postelnicescu considera ca manifestatia de ieri a reprezentat de fapt reactia majoritatii cetatenilor aplicata in strada la masurile si la modul de guvernare al regimului Emil Boc. “Aceasta atitudine a Guvernului Boc si a presedintelui Basescu este calculata conform cursurilor de specialitate de marketing, adica trantitul usilor in fata. Acest guvern nu va mai rezista foarte mult timp. In functie de accentul acestor manifestatii, Basescu va alege fie un guvern tehnocrati, fie unul de uniune nationala. Poate se gandeste si la un guvern al Opozitiei, P.N.L. si P.S.D., pentru a lasa greul si vina pe umerii Opozitiei. In prezent insa, nu se mai poate continua in aceste situatii si in acest mod de a conduce tara.
Liberalii nu vor neaparat la guvernarea, dar acest guvern Boc este obligat sa ia toate masurile liberale pentru ca alte masuri nu au. Ne intereseaza sa se aplice aceste masuri, nu sa avem oameni in posturi de conducere”, a afirmat Postelnicescu.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90