Muzica are un nou nume: Adrian Miutescu | ePitesti
Jupiter 930 x 122

miutescu_muzica

Muzica are un nou nume: Adrian Miutescu

Fostul deputat liberal de Arges, Adrian Miutescu a dat politica pe romante. Politicianul înregistreaza deja într-un studio cartierul Razboieni din Pitesti cateva melodii pe care le va pune pe un disc pana la Craciun. Prietenii lui spun ca este  sensibil si are fire de artist, dealtfel Miutescu avand studii solide de muzica, respectiv vioara si chitara.

Daca nu a putut smulge voturile argesenilor pentru inca un mandat de parlamentar, liberalul Adrian Miutescu spera sa le smulga ropote de aplauze pe scena. Fostul deputat de Arges a lasat pentru moment politica in planul secund pentru a canta despre dragoste si viata.Inspirat de Gheorghe Dinica, spune politicianul meloman Adrian Miutescu, a inceput sa transforme pasiunea sa pentru muzica intr-un gest responsabil si cat se poate de serios. In plus, Miutescu are si solide cunostinte muzicale dupa ce in tinerete a studiat vioara si chitara si a facut chiar parte din cenaclul Flacara. Prietenii lui printre care si pianistul Vincentiu Perniu, cel care il ajuta sa inregistreze in studio, spun despre Miutescu ca este  sensibil, are o voce calda si are fire de artist, iar aceste calitati il recomanda ca fiind mai mult decat un meloman.

Momentan mica echipa de creatie a liberalului argesean a reusit sa inregistreze la rece cateva romante, iar in functie de texe si de vibratiile vocii artistului, se va realize si orchestratia. Desi idea a pornit dintr-o pasiune, daca piesele lui Miutescu vor avea succes la public, prietenii se gandesc sa il convinga pe politician sa ia in serios meseria de artist si chiar sa scoata pe piata albume de romante.Adrian Miutescu nu este singurul politician din Arges care se pricepe la cantat. Mai multi reprezentanti ai autoritatilor locale au filmat recent un videoclip pentru un site local, in care apar unii dintre cei mai cunoscuti politicieni din judet, printre care si presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu.Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066