930×122 CAPRA 5

nico_zambet

Nastase va face politica in continuare, crede Nicolescu

Preşedintele PSD Argeş Constantin Nicolescu este de părere că Adrian Năstase va fi implicat, într-un fel sau altul, în politică, după ce va fi eliberat condiţionat. Până la o decizie la CEDO, acolo unde avocaţii fostului premier au făcut plângere împotriva statului român, care i-ar putea fi favorabilă.

Totusi, crede Nicolescu, Adrian Năstase nu va putea fi implicat politic pe deplin, mai ales că unele drepturi ale sale, precum cea de a alege sau de a fi ales, i-au fost suspendate pentru o perioadă de timă. „La cum îl cunosc, un luptător, nu cred că va renuţa la viaţa politică. Îşi va cauta libertatea în continuare. Are o acţiune la CEDO, acolo va fi marea lui bătălie pentru problemele cu legea. Probvabil că, până atunci, va avea o activitate civică mai pronunţată. Nu va putea intra direct în politică după eliberare. Noi, în partid, l-am considerat mereu, deşi legal este exclusd din partid, printre noi şi îl considerăm în continuare o piesă importantă în privinţa strategiei partidului”, a opinat Nicolescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3