930 x122 grota rece

antonescu-geoana

Negocieri PNL-PSD. Antonescu vrea, Geoana accepta.

Bucuresti. 23 noiembrie 2009.
Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat astazi, ca exclude orice colaborare cu Traian Basescu. El a adaugat ca acesta este „raul cel mai mare” pentru Romania si ca liberalii nu il vor susţine pe candidatul PD-L in turul al doilea al alegerilor. Liberalul a mai susţinut ca doreste o inţelegere cu liderul PSD Mircea Geoana si ca aceasta nu se va face pe trocul de funcţii intr-un viitor guvern, ci pe un proiect politic. Antonescu a pledat din nou pentru formarea unui guvern in jurul primarului Sibiului Klaus Johannis.
La putin timp dupa declaratia lui Antonescu, presedintele PSD, Mircea Geoana a raspuns ofertei liberalilor. Geoana a precizat ca dorste o majotitate social-liberala care sa se formeze in jurul proiectului Johannis. Deasemenea presedintele PSD a mai spus ca doreste imediat sa puna bazele unui acord politic cu partenerii liberai pentru a crea o majoritate politica dupa data de 6 decembrie.
Ramane acum ca cele doua formatiuni politice sa isi dea mana oficial pentru a realiza strategia turului doi, iar organizatiile judetene sa primeasca directivele acestei aliante.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA