EcoMoto 930×122

    negus

    Negus, exclus din PRM?

    Dan Zamfirescu, vicepresedinte la nivel national al Partidului Romania Mare (PRM) a anuntat vineri, 2 iulie,  in cadrul unei conferinte de presa ca Ion Negus, fost secretar executiv al PRM Arges, a fost exclus in partid! Ion Negus primise recent o somatie din partea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, sa isi revizuiasca atitudinea fata de membrii partidului, altfel urmand sa se ia masuri mai drastice. Negus – care a fost mutat de la PRM Arges la PRM Bucuresti pentru a nu mai tulbura apele in judetul nostru – neaga ca ar fi fost exclus din partid.

    Totul i se trage lui Negus de la un articol aparut in presa argeseana in care Dan Zamfirescu, fost colonel de Securitate, este acuzat ca ar fi facut afaceri cu combustibili in Clisura Dunarii in timpului embargoului din perioada razboiului din fosta Iugoslavie. Zamfirescu a spus ca va solicita jurnalistului care a scris materialul sa probeze acuzatiile si ca, daca nu isi cere scuze si nu isi dezvaluie sursele, il da in judecata si ii cere daune de 2 milioane de lei.

    Vicepresedintele PRM suspecteaza ca sursa jurnalistului respectiv ar fi Negus. Totusi, motivul oficial al sanctiunii fata de Negus este „fapte grave la adresa PRM”, fapte nespecificate insa, dar motivate printr-un lapidar „vorbeste mult in numele PRM si vorbeste prost”. „Decizia de excludere a fost luata, mai ramane ca ea sa fie si redactata cat de curand. Si domnul Vadim i-a atras atentia sa se potoleasca”, a spus Zamfirescu.

    „Cine sapa groapa altuia va cadea in ea”

    In replica, Ion Negus precizeaza ca nu are cunostinta de nicio excludere. „Adevarul este prezentat drept minciuna si minciuna este prezentata drept adevar. Daca pe mine ma exclude din partid, PRM are de pierdut, asa cum s-a mai dovedit odata (n.r. Negus a mai fost exclus din PRM, pentru putin timp, in anul 2007). Domnul Corneliu Vadim Tudor trebuie sa inteleaga ca sunt corect fata de dansul si fata de partid, asa cum am dovedit vreme de 19 ani. Mai vreau sa spun doar ca cine sapa groapa altuia va cadea in ea”, a declarat Negus.

    {loadposition inside}

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3