930 x122 grota rece

NICOLAE_BANICIOIU

Nicolae Bănicioiu, câine de pază la PSD Argeș

Un vicepreședinte social-democrat de la nivel central va superviza activitatea filialei Argeș a PSD.

Surse din partid declară pentru epitesti că acesta va fi Nicolae Bănicioiu. Amintim că, alături de Dan Șova, Bănicioiu a participat în aprilie, în Pitești, la Conferința Județeană a PSD Argeș.

Tânărul Nicolae Bănicioiu, care este și ministrul Tineretului și Sportului, nu va avea o misiune ușoară. El ar urma să fie „câine de pază” la o filială frustrată, nemulțumită că, în ciuda rezultatelor electorale foarte bune obținute de 20 de ani încoace, s-a ales cu praful de pe tobă la împărțirea „cașcavalului” guvernamental. Precizăm că PSD Argeș nu are niciun ministru și niciun secretar de stat în Guvernul Ponta.

O altă mare nemulțumire a PSD-iștilor lui Constantin Nicolescu este aceea că la Centru Prahova se bucură de susținere în detrimentul Argeșului în problema viitoarei regionalizări administrativ-teritoriale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90