EcoMoto 930×122

    nicosss

    Nicolescu, la audieri la DNA

    La doua saptamani dupa ce i s-a facut rau in timpul audierilor, Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş este aşteptat  la DNA, pentru finalizarea aducerii la cunoştinţă a materialului de urmărire penală.

     

    Procurorii DNA l-au acuzat pe liderul CJ Argeş în dosarul podului de la Căteasca de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată, luare de mită şi fals intelectual în formă continuată.

     

    La audierile de acum 2 săptămâni lui Nicolescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de o săptămâna de internare la Floreasca, sub monitorizarea medicului curant, Şerban Brădişteanu, care l-a operat anul trecut pe cord. Pe 27 spetembrie, preşedintele CJ Argeş are şi termen în procesul pe fond în care este acuzat de fraudarea unor fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru reconstrucţia a patru şcoli din Argeş, afectate de inundaţiile din anul 2005.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90