Donaris 930 x 122

    ponta

    Nicolescu: Ponta nu avea motive sa se faca pres la Basescu

    Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca Victor Ponta „a venit pres” la el in birou, in 2008, si l-a intrebat daca l-ar putea sprijini la alegerile pentru Primaria Capitalei. Preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, susţine însă că afirmaţiile lui Băsescu nu au cum să fie adevărate, ba chiar a menţionat că nu exista niciun raţionament ca Ponta să ceară sprijinul lui Băsescu pentru o eventuală candidatură, când nici măcar Vasile Blaga, candidatul de atunci al PDL nu a reuşit să obţină victoria.

    „Eu nu ştiu dacă măcar jumătate din ce mai spune Băsescu mai poate fi crezut. S-au spus atâtea lucruri de către acest om care nu s-au mai întâmplat, modul de abordare, schimbător de la o zi la alta cu privire la probleme însemnate au ca efect scaderea încrederii populaţiei în ceea ce afirmă acest om. Ca să mai fie crezut cumva, tre să aducă probe. Noi, din partid, ştim sigur că nu s-a întâmplat aşa ceva. La acel moment, Ponta era prea tânăr şi nu credea că poate fi primar al Capitalei. A avut trei discuţii în Biroul Permanent. Dacă ar fi vrut să candideze, putea să ne anunţe, şi nu ne mai rugam de Diaconescu, după ce Oprescu a anunţat că nu mai candidează pentru noi. Şi pentru ce să se ducă la Băsescu, îl scotea primar pe Ponta? A reuşit să îl scoată pe Blaga? Acest om este specialist în a băga astfel de viruşi care să intoxice relaţiile dintre oamenii dintr-un partid”, a menţionat liderul PSD Argeş.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90