EcoMoto 930×122

consiliul judetean arges

NOI CONSILIERI JUDEŢENI. SURPRIZĂ LA PSD

Noi consilieri judeţeni. Joi, 26 ianuarie 2017, va avea loc prima şedinţă ordinară în plen din acest an a Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Cu acest prilej, vor fi validaţi şi trei noi consilieri judeţeni: Gabriel Bratu (directorul Centrului Cultural Mioveni, fost inspector școlar al județului – foto), Constantin Şerban, ambii de la PSD, și Gabriel Vasilescu, de la PNL. Constantin Şerban apare surprinzător în locul Marianei Badiu, deși nu el, ci fosta directoare de îngrijiri medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Pitești era următoarea pe lista candidaților PSD din alegerile locale din 2016.

Cei trei îi vor înlocui pe Nicolae Velcea şi Nicolae Georgescu, de la PSD, respectiv pe Dănuţ Bica, de la PNL. Aleşi deputați în decembrie 2016, Velcea, Grigorescu și Bica au renunțat la mandatele de consilier judeţean câștigate în urma alegerilor locale din vara anului trecut.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3