930 x122 grota rece

pandele

Noile averi ale lui Buta si Pandele

Deputatii PDL de Arges Sorin Buta si Sorin Pandele au completat noile declaratii de avere, acestea fiind postate pe pagina oficiala de internet a Camerei Deputatilor. Declaratiile contin noutati importante ale starii materiale a celor doi deputati.

Sorin Buta, deputat de Campulung Muscel, si-a facut publica noua declaratie de avere. Conform acesteia, cea mai importanta actiune desfasurata in acest an este aceea de a dona fiicei sale, Elisa, un apartament in Bucuresti in valoare de 66.000 de euro si o masina marca Hyundai (10.000 de euro).

Buta are 2 terenuri (la Malul cu Flori si la Campulung), cate o casa in Campulung Muscel si in Malul cu Flori, dar si o garsoniera in Mangalia, la malul marii. La capitolul depozite bancare, Buta sta foarte rau: are in cont doar 500 de lei. In anul 2009 a incasat de la Camera Deputatilor 52.000 de lei, in vreme ce sotia sa, Florentina, a avut venituri totale de 32.000 de lei.

Daca nu castiga la Loto sau nu ii pica o mostenire foarte mare, deputatul Sorin Pandele isi va petrece urmatorii 26 de ani platind rate de mii de lei lunar. Deputatul PDL are, conform ultimei sale declaratii de avere, completata la finalul lunii trecute, datorii totale de 110.000 euro si 30.000 de lei pe care trebuie sa le achite bancilor pana in anul 2036.

Asta, in conditiile in care veniturile sale totale se ridica la suma de 70.400 de lei pe an iar ale sotiei la 66.000 de lei. In acest an, Pandele a facut o modificare in declaratia sa de avere, trecand in aceasta o achizitie de 790 metri patrati de teren la Bradet si a unei case pe numele Cristina Pandele in Pitesti (300 metri patrati).

Pandele mai detine 3 terenuri la Berevoesti si Recea si un apartament la Pitesti.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90