EcoMoto 930×122

FULGA_bun

Noile obiective ale PP-DD Arges

Marian Fulga, presedintele PP-DD Arges, afirma ca noul obiectiv politic al formatiunii politice pe care o conduce este acela de a obtine cel putin 25% din voturi la alegerile europarlamentare viitoare. Dar cea mai importanta tinta este aceea ca Dan Diaconescu, fondatorul formatiunii, sa ajunga presedintele Romaniei la viitoarele alegeri, sustine Marian Fulga.

„PP-DD este acum al doilea partid din judetul Arges si singurul care face opozitie cu adevarat in Parlament. Suntem printre primele organizatii din punct de vedere al numarului de mandate si al scorului, asa ca este firesc sa ne propunem cat mai mult.

In acest an ne-am propus sa intarima echipa, sa facem o serie de restructurari la nivelul organizatiilor.

Trebuie sa spunem ca PP-DD nu a intrat in Parlament pentru ca asa au vrut unii politicieni, ci pentru ca asa a votat poporul. Prezenta oamenilor nostri in Parlament reflecta intocmai scorul obtinut, deci voturile, pe cand nu acelasi lucru se poate spune de PSD”, a declarat Marian Fulga.

El a mai adaugat ca PP-DD va face opozitie cat se poate de ferma, dar constructiva, si in Consiliul Judetean si in structurile locale administrative.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90