New Profesional Consult 930 x 122

    iani_popa

    Nu vom ajunge la anticipate

    Liberalii vor susţine moţiunea P.S.D., dar şi-au prezentat disponibilitatea de a intra la guvernare, dacă guvernul ar pica, însă numai în condiţiile în care ar fi singuri la putere şi ar putea aplica planul de măsuri anunţat.

    Liderul PNL Argeş, Ion Popa, crede că o eventuală organizare de alegeri anticipate nu reprezintă soluţia optimă. “Anticipatele nu sunt cea mia bună soluţie. Noi ne gândim să reducem cheltuielile, ori noi alegeri ar însemna costuri pentru organizare şi pentru partide, de campanie electorală. Încă mai sunt datorii de la celelalte alegeri. În plus, nu ştiu în ce măsură, prin pârghii legale parlamentare, se poate ajunge la alegeri anticipate. Mai trebuie să treacă mulţi ani pentru cultura politică românească pentru a putea provoca alegeri anticipate. Cei care au ajuns parlamentari cu greu ar fi dispuşi să îşi lase scaunul obţinut scump de senator sau deputat”, a afirmat Popa. {loadposition inside}

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3