New Profesional Consult 930 x 122

    iani_popa

    O greva generala a functionarilor ar paraliza judetul

    Liderul PNL Arges, Ion Popa, atrage atentia ca atitudinea guvernului, care persista in a nu discuta cu factorii sociali si politici pentru a adopta si alte politici economice, ar putea conduce la un blocaj general. Ion Popa crede ca bugetarii sunt la limita posibilitatilor si disperarii si ca sunt aproape de punctul in care ar putea intra in greva generala, paralizand activitatea.

    „Miercuri, am fost la sedinta Delegaţiei Permanente in cadrul careia a fost validat Guvernul din umbra, in care senatorul de Arges Mircea Diaconu este ministrul Culturii, si programul de guvernare. Am vazut atitudinea oamenilor care au fost prezenti la miting. Oamenii sunt disperati. Perspectivele unei greve generale in Arges sunt foarte negre. Vreau sa atentionez opinia publica in legatura cu efectele devastatoare ale unei greve a functionarilor. Numai la Finante, peste 100 de angajati deservesc peste 64 de ghisee. Prin acesti functionari se fac si incasarile pentru bugetul general consolidat. Ori, fara aceste incasari, activitatile si serviciile publice ar fi total blocate si financiar. O situatie similara extrem de grava se poate intalni la toate institutiile publice”, a afirmat Ion Popa.

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90