930 x122 grota rece

nu_basescu

O zi fara Basescu

Pitesti 01 aprilie 2010.
„Invitatie la Plimbare – 2 aprilie 2010 – No Basescu Day & Plimbarea Violet” este chemarea adresata de blogul nobasescuday, invitatie preluata de mai multi bloggeri. „No Basescu Day” a fost lansata de mai multi bloggeri care isi motiveaza initierea miscarii prin faptul ca „votul din 6 decembrie si rezultatul alegerilor i-a impartit pe romani, egal, in invingatori si ciuruiti”. Ideea a fost preluata practic de la italieni si francezi.
In Pitesti, punctul de intalnire este Piata Milea (Revolutiei), la ora 17:00. Astfel, pitesteanii sunt chemati la „o plimbare” de protest, unde participantii urmeaza sa poarte culoarea „violet non-Basescu”. „No Basescu Day” este o miscare pasnica, autonoma de partide, pentru o clasa politica demna, moderna, sustin initiatorii pe site-ul http://nobasescuday.blogspot.com/.
Italienii i-au spus „nu” lui Berlusconi pe 5 decembrie 2009, iar francezii „nu” lui Sarkozy pe 27 martie. „Sa spunem si noi, românii, NU, populismului si demagogiei. In violet. Pe 2 aprilie 2010, oriunde va aflati, purtati ceva violet”, se arata in indemnul bloggerilor de pe site-ul miscarii.
Fostul premier Adrian Nastase se declara solidar cu miscarea „No Basescu Day”, liderul PSD anuntand pe blogul personal ca mâine se va imbraca in violet.”Salut ideea bloggerilor care au initiat aceasta «miscare». Este o forma de protest pe care o apreciez si cu care vreau sa ma solidarizez. E un exemplu preluat din Franta si Italia. Da, voi purta ceva violet pe 2 aprilie si sunt convins ca vom fi foarte multi in PSD care vom purta fara frica aceasta culoare, mai ales dupa Congres”, a sustinut Adrian Nastase, astazi, pe blogul sau.

{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90