New Profesional Consult 930 x 122

gabriel_oprea

Oprea, nasul fiului eroului Badiceanu

Mihaela Badiceanu, sotia sublocotentului post-mortem Florin Badiceanu, a nascut vineri, 16 aprilie, un baietel, Gabriel Florin. In semn de respect pentru tatal lui, copilul a fost botezat Florin.
Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a transmis doamnei Mihaela Badiceanu o scrisoare: „Nu imi este  deloc usor sa gasesc cuvintele de felicitare si, totodata, de imbarbatare pentru sotia si fiul unui erou cazut la datorie. Gabriel
Florin nu isi va cunoaste tatal, dar va sti ca este fiul unui erou al acestei tari. Vreau ca peste ani sa ii pot spune privindu-l in ochi ca sunt mandru de tatal sau si ca ma bucur ca purtam cu totii cu demnitate si onoare uniforma armatei romane”.
Mihaela Badiceanu i-a ales noului nascut numele de Florin, dupa numele tatalui sau, si Gabriel, dupa numele ministrului Apararii Nationale, Gabriel Oprea. Ministrul este deosebit de onorat si a hotarat sa fie nasul de botez al fiului eroului, micutul Gabriel Florin.
Sublocotenentul post-mortem Florin Badiceanu din Batalionul 33 Manevra a cazut la datorie pe 23 februarie, in timpul executarii unei misiuni de patrulare pe Autostrada A1 Kandahar-Kabul.
{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3