Donaris 930 x 122

    Pandele_Sorin

    Pandele si Dragos Dumitriu vor candida din partea PP-DD

    Pana mai acum doua luni, Dan Diaconescu ii numea „ciocoi” pe cei de la PDL si USL. Acum, in ultima zi de depunere a dosarelor candidatilor, PP-DD a devenit principalul partid in care cei care nu au mai putut candida din partea ARD si USL s-au putut refugia. Nici Argesul nu face exceptie.

     

    Marian Fulga a batut deja palma cu Dragos Dumitriu, fost deputat PRM, fost lider al organizatiei Arges si a trecut si pe la PC. Dumitriu a lucrat pe vremuri cu Dan Diaconescu la OTV. El este cel care a militat indelung pentru reinfiintarea judetului Muscel. Dragos Dumitru va candida la Senat in colegiul Campulung- Curtea de Arges, acolo unde se va confrunta cu Ion Popa si Gheorghe Alexei.

     

    Marian Fulga este in discutii si cu Sorin Pandele. Liderul PP-DD l-a convins pe actualul parlamentar PDL sa candideze la Senat pe colegiul Costesti- Topoloveni. Mai este nevoie doar de acordul conducerii centrale, dar se pare ca nu vor fi probleme. Sorin Pandele, deputat de Costesti, nu a trecut de comisia de etica a Monicai Macovei din cauza dosarului de coruptie pentru care asteapta o sentinta de la Inalta Curte. Sorin Pandele s-ar confrunta  cu Constantin Tamaga si Narcis Godeanu.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90