New Profesional Consult 930 x 122

candidat

PARIURI ÎN PRIMĂRIA PITEŞTI

Angajaţii Primăriei Piteşti au început să facă pariuri în legătură cu cine va candida la alegerile locale din iunie anul acesta pentru funcţia de primar al Piteştiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Unii sunt de părere că Tudor Pendiuc, actualul primar, nu va mai candida. Alţii, din contră, cred că Pendiuc va candida cu siguranță, ca independent, pentru a demonstra că este în continuare sprijinit de piteşteni în ciuda problemelor penale pe care le are.

În ceea ce priveşte candidatul PSD (partid care oficial nu îl mai susţine pe Tudor Pendiuc), cei mai mulţi angajaţi ai Primăriei mizează pe viceprimarul Cornel Ionică. Unii, însă, îl dau ca favorit pe preşedintele executiv al PSD Argeș, consilierul municipal Cristian Gentea. Amintim că PSD încă nu și-a stabilit candidatul.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Pariurile, chiar dacă pe sume modice, chiar sunt făcute pe bani. Rămâne de văzut cine va câştiga!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3