NOR CURIER 930X122

parlamentari

Parlamentari de bibelou

Pitesti.18 mai. 2010.
Poate ca uneori banuiati insa pana acum nu ati avut certitudinea. Unii dintre alesii nostrii, persoane care cu siguranta v-au abordat pe strada in campania electorala, sau chiar v-au sunat la usa si v-au promis marea cu sare, dau dovada de o timiditate iesita din comun cand se vad la tribuna Parlamentului. Dupa un an şi jumatate petrecut in Camera Deputatilor acestia se pot lauda cu faptul ca niciodata nu au nimic de spus, ori ca sunt mereu de acord cu orice. Concret, nu au luat niciodata cuvantul in plenul Camerei, exceptie facand atunci cand au depus juramantul. Vreo 30 de secunde.
Campionul absolut al tacerii este vicepresedintele PSD Arges, deputatul Filip Georgescu care nu au rupt linistea salii decat o data. Si cand a facut-o a fost extrem de rapid, atat de rapid incat a reusit performanta de a rosti juramantul in numai 23 de secunde, iar apoi nu i s-a mai auzit glasul decat pe holurile sau la bufetul Parlamentului. Din urma vine in viteza deputatul Radu Vasilica care a rostit juramantul in 25 de secunde. Apoi liniste. Surprinzator, energicul tanar politician Radu Vasilica are mai mereu in buzunar cate o replica sau remarca cu dinti la adresa „asupritorilor” portocalii. Nici la capitolul administratie publica, masuri anti-criza sau management politic nu sta prost, dovada amplele comentarii tinute in cadrul conferintelor de presa locale. Ii dorim doar sa-si invinga tracul si sa le faca publice colegilor din Parlament. Macar o singura data!
Nici colegii lor democrat liberali nu sunt mai guralivi. PDL-istii Sorin Buta – 28 de secunde si Sorin Pandele – 29 de secunde, incheie lista politicienilor argeseni “muti”, trimisi sa ne reprezinte interesele. Pe democrat liberali ii scuzam deoarece acestia au urmat modelul “defunctului” sef al organizatiei Arges, Cristian Boureanu, care prefera sa ia cuvantul nu in Parlament ci prin tabliode si pe la posturi tv furnizoare de telenovele.
Ca sa nu le fie cu suparare parlamentarilor argeseni “necuvantatori”, lista a fost intocmita de postul Realitatea TV in baza datelor valabile la inceputul saptamanii trecute, conform paginii de internet a Camerei Deputatilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90