NOR CURIER 930X122

    iani_popa

    Parlamentarii P.D.L. de Arges sunt o rusine!

    Preşedintele P.N.L. Argeş, Ion Popa, a criticat foarte acid nu doar reprezentantii Puterii si pe premierul Emil Boc, ci, mai ales, pe parlamentarii PDL de Arges, care au votat impotriva motiunii de cenzura.

    “Din păcate, ştiam că acest rezultat era previzibil. Să le fie însă ruşine parlamentarilor de Argeş! Nu mi-a fost dat să văd atâta ipocrizie,demagogie şi minciuna ca astăzi, la această guvernare şi la Boc. Nici pe vremea lui Ceauşescu nu era aşa. Încep să cred că ne cam pierdem speranţa şi că, încet, încet, vin alegerile din 2012 şi cu găleata, micul, cârnatul şi minciuna, îi vom vedea din nou pe Cinteză, Boureanu şi Buta, că aşa au ei, grădină zoologică, şi pe Pandele parlamentari de Argeş. Poporul ăsta nu cred că a învăţat nimic. Este o utopie să te gândeşti că Boc şi camarila lui au vreo soluţie. Mă uitam siderat la ce inepţii scotea pe acea mitralieră pe care o ţine pe post de gură. Cred că nici el nu realiza ce zicea. Este pentru prima dată în viaţă când văd o asemenea nemernicie şi ipocrizie de om! Oamenii care pot face ceva, îşi pierd
    speranţa şi vor rămâne cei care se vor vinde pe mici şi găleţi. Aceşti parlamentari ai P.D.L. de Argeş sunt o ruşine. Au câştigat şi reprezintă acum judeţul în Parlament. de câte ori au venit în judeţ? Cine a auzit de Cinteză şi cine l-a văzut prin Argeş? Cine e Boureanu, care a păcălit de două ori judeţul şi a ieşit parlamentar, deşi a venit de patru ori în Argeş, o dată când şi-a da demisia?”, a precizat Popa.

    {loadposition inside}

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3