Donaris 930 x 122

    draghici

    Parlamentarii PSD vor merge printre protestatari pe jos, la Parlament

    Social democraţii au decis la Comitetul Executiv ca înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, marţi, să meargă cu metroul pana la parcul Izvor, urmând ca de acolo să vină pe jos până la Parlament, urmând să salute, în frunte cu preşedintele Victor Ponta, mulţimea de protestari.

    Deputatul PSD Mircea Drăghici a mai spus că, în timpul votului, social-demoraţi vor afişa în timp real toţi parlamentarii care vor vota în favoarea reducerilor salariilor şi pensiilor. PSD a anunat ca, toţi parlamentarii PDL şi UNPR care vor vota pentru moţiune vor avea un carnet de membru PSD.

    Moţiunea de cenzură depusă de PSD şi susţinută de PNL împotriva măsurilor de tăieri de salarii şi pensii pentru care Guvernul Boc şi-a asumat răspunderea, intitulată „Opriţi genocidul social”, va fi citită la ora 10 în plenul Parlamentului şi va fi supusă dezbaterii şi votului după amiază.{loadposition inside}

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90