EcoMoto 930×122

parlament_vot

Parlamentul a adoptat legea privind scutirea datoriilor Termoficare 2000

Parlamentul a adoptat astazi proiectul de lege privind diminuarea arieratelor bugetare, care prevede acordarea de scutiri la plata obligatiilor fiscale, pentru societatile comerciale la care statul este actionar majoritar si care au impact deosebit la nivelul economiei nationale. Pe lista contribuabililor care se vor bucura de aceasta facilitate se afla Termoficare 2000 S.A. Pitesti.

Potrivit deputatului PSD, Mircea Draghici, membru al Comisiei Buget-Finante, „scutirea de la plata a arieratelor bugetare acumulate pana in decembrie 2006 de catre Termoficare 2000 S.A. reprezinta un ajutor consistent, pentru a usura problemele celor inscrisi la masa credala, dupa declararea falimentului acestei societati.
Multe societati de stat se afla in situatia in care organele fiscale le blocheaza conturile bancare si le executa silit bunurile, mai ales ca nu exista surse de finantare pentru stingerea acestor obligatii, iar noua lege poate reprezenta un adevarat colac de salvare”.
Termoficare 2000 a intrat in faliment dupa ce a acumulat datorii de peste 2.100 miliarde lei vechi.
{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90