New Profesional Consult 930 x 122

Ion.Cornel.Lazar

PC Argeş: „USL doreşte modernizarea statului român”

Partidul Conservator Argeş consideră că Traian Băsescu nu ar trebui să aibă tupeul să deschidă gura şi să critice sau să dea lecţii Guvernului USL. Afirmaţia survine pe fondul celor mai recente declaraţii ale şefului statului privind guvernarea USL şi procesul de regionalizare.

„Când nu are ce face, preşedintele demis de facto în 2012 la referendum ne dă lecţii despre cum se guvernează. Traian Băsescu ar face mai bine să îşi pregătească pensionarea decât să se mai implice în problemele guvernării, mai ales că cetăţenii şi-au spus cuvântul în ceea ce-l priveşte: peste 7,4 milioane de oameni nu-l mai vor! În plus, atât Traian Băsescu, cât şi PDL şi-au arătat limitele când a venit vorba de guvernare.

Şeful statului (care s-a ţinut cu amândouă mâinile de jilţul de la Cotroceni) s-a trezit să critice Guvernul cum că „nu generează progres pentru România” şi că nu ar fi în stare să facă regionalizarea. Nimic mai fals! USL doreşte modernizarea statului român şi a reuşit să demareze procesul regionalizării şi revizuirii Constituţiei. Oricâte discuţii ar fi, nu se va reuşi, desigur, ca toată lumea să fie mulţumită, dar reorganizarea statului este gândită tocmai pentru a genera progres (fie şi numai dacă ne gândim că regiunile vor fi cele care vor atrage fondurile europene).

Mai adăugăm faptul că, în prezent, după guvernări catastrofale ale PDL, România a ajuns, sub guvernarea USL, să fie stabilă din punct de vedere politic şi economic, să înregistreze un nou an cu creştere economică, dar şi să convingă organismele internaţionale că este un partener viabil şi serios, cu care merită să continue relaţiile. În plus, Guvernul USL, şi nu altul, este cel care a redus pentru prima dată în România în ultimii 10 ani o taxă: TVA la pâine! Astfel de măsuri vor urma în aşa fel încât, pe lângă procesul de modernizare a statului, să fie asigurate şi premisele unei protecţii sociale solide şi coerente. Sub guvernarea USL, România este pe drumul cel bun”, se arată într-un comunicat de presă al PC Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90