930X122 MAIA

vot

PC joaca tare: vrea singur la locale

La numai câteva ore după ce Victor Ponta şi Crin Antonescu l-au prezentat, într-o conferinţă de presă, pe Sorin Oprescu drept candidatul USL la Primăria Capitalei, Daniel Constantin a precizat că PC a decis să candideze separat la alegerile locale din 2012, atât pentru primării, consilii judeţene, cât şi pe listele de consilieri, în urma consultărilor cu filialele din ţară.

La parlamentare, PC va respecta protocolul USL.

Daniel Constantin susţine că PC îl susţine în continuare la primărie pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi consideră anunţul făcut de Victor Ponta nestatutar. Constantin îl acuză şi pe Crin Antonescu- cel care specificase că primise acordul unanim al filialelor din Bucureşti şi al Biroului Politic Central pentru susţinerea lui Oprescu- că nu s-ar fi consultat şi cu PC.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90