New Profesional Consult 930 x 122

    pcr_sigla

    PCR, din nou in Arges!

    PCR a reaparut oficial in judetul Arges! Conducerea formatiunii politice s-a prezentat si si-a prezentat planurile joi, 8 iulie, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta intr-un restaurant din Pitesti.

    Pe 3 iulie, Partidul Alianta Socialista (PAS) si-a schimbat numele in Partidul Comunist Roman (PCR). Actele necesare inscrierii PCR la Tribunal au fost deja depuse la Bucuresti in aceasta saptamana si se spera ca in termen de doua saptamani sa se emita o hotarare definitiva si irevocabila prin care PCR sa fie acceptat in registrul partidelor politice.

    George Rotaru, presedintele PAS in Arges, a devenit presedinte al PCR Arges iar ieri a tinut sa faca, intr-o conferinta de presa, o serie de precizari cu privire la reaparitia acestei formatiuni politice.

    Dupa ce a facut apologia regimului comunist, aratand ca acestia au adus lapte si miere poporului roman iar cei care au venit la putere dupa 1990 au dus tara de rapa, George Rotaru a facut si o serie de precizari cu privire la statutul si la sigla PCR.

    Rotaru a afirmat ca sigla PCR va fi soarele, simbolul PAS, nicidecum secera si ciocanul. De asemenea, statutul va fi cel al PAS, nu cel al PCR. Asistam, practic, doar la o schimbare de denumire cu intentia vadita de a atrage de partea acestei formatiuni politice electoratul nostalgic sau dezamagit de prestatia actualei clase politice romanesti.

    Rotaru a profitat de ocazie pentru a-si prezenta si cateva din ultimele sale lucrari in domeniul istoric, facandu-i pe jurnalistii prezenti sa se intrebe daca au venit la o lansare de carte sau la prezentarea unei formatiuni politice…

    {loadposition inside}

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90