930 x122 grota rece

    pcr_sigla

    PCR, la un pas de reinfiintare!

    Partidul Comunist Roman este la un pas de reinfiintare! Initiatorii actiunii de resuscitare a acestei formatiuni politice au stranse legaturi cu judetul Arges.

    Partidul Comunist Roman este la un PAS de reinfiintare. Conducerea Partidului Alianta Socialista (PAS) a decis sa convoace pentru maine, 3 iulie, un Congres Extraordinar la Bucuresti in care numele acestei formatiuni politice sa fie schimbat in Partidul Comunist Roman (PCR).

    PCR a fost scos de pe scena politica a tarii, ca fiind ilegal, in urma cu 20 de ani, dupa Revolutia din decembrie 1989. Liderul PAS la nivel national este Constantin Rotaru, nimeni altul decat fratele lui George Rotaru, seful PAS in Arges.

    George Rotaru ne-a declarat ca acum este cel mai bun moment pentru reintoarcerea comunistilor pe scena politica a tarii. Socialistii considera ca este timpul ca in fruntea Romaniei „sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala”.

    „Vom pastra statutul actual al PAS, dar vom schimba numele in PCR. Daca nici acum, dupa 20 de ani in care clasa politica a fost in razboi cu propriul popor, nu infiintam acest partid, atunci cand este momentul? Va fi insa un PCR modern, adaptat vremurilor noastre si a carui principala tinta va fi sa ajunga cat mai repede la conducerea tarii pe care sa o scoata din criza. Referitor la discutiile ca PCR ar fi in afara legii, nu este adevarat. Nicaieri in Constitutie nu scrie asa ceva. Ar insemna ca toate partidele comuniste din lume sunt in afara legii? Noi vom propune membrilor Congresului schimbarea numelului, vom vedea daca se va si materializa”, ne-a declarat George Rotaru, cel care este si membru al Comitetului Director al PAS la nivel national.

    Rotaru a candidat si pentru Parlamentul Romaniei in Arges in anul 2008.

    {loadposition inside}

     

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90