Donaris 930 x 122

guvernul_boc

PD-L a validat ministrii

Bucuresti. 18 decembrie 2009.
Deputatul PDL Catalin Croitoru, fost lider sindical în educatie, a fost nominalizat de Colegiul Director al partidului, prin vot, pentru functia de ministru al Educatiei. Elena Udrea, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei, Mihai Seitan si Gabriel Sandu sunt propunerile de ministri PDL aprobate, prin vot, de membrii Colegiului Director al partidului.
Astfel, viitorul Executiv va cuprinde 15 portofolii, plus premierul. UDMR a obtinut trei portofolii: Sanatate, Cultura si Mediu, plus functia de vicepremier. Potrivit Mediafax, pentru cele trei ministere care ar reveni UDMR sunt vehiculate numele lui Laszlo Borbely, la Mediu, al senatorului UDMR de Bihor, Cseke Attila, si al viceprimarului Clujului, Laszlo Attila, la Sanatate si al lui Kelemen Hunor la Cultura. Marko Bela ar urma sa ocupe functia de vicepremier.
La Educatie, Tineret si Sport a fost propus Daniel Funeriu. Gabriel Sandu ar putea conduce Ministerul Comunicatiilor. Grupul independentilor este reprezentat în Guvern de Gabriel Oprea, propus la Aparare.
Sebastian Vladescu e în carti pentru Finante, un portofoliu despre care Emil Boc a declarat ca nu a mai fost dorit de Gheorghe Pogea.Dupa ce PSD-istul Marian Sârbu nu a primit aprobarea partidului sa se alature echipei premierului desemnat, PD-L l-a propus la Munca pe Mihai Seitan.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441