NOR CURIER 930X122

simona_bucura_oprescu02

PDL a aruncat la gunoi pensionarii

Vicepreşedintele PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, a catalogat efectele Legii Pensiilor drept o acţiune împotriva pensionarilor, care ar fi desconsideraţi de către guvernanţi, care au considerat că, tăind din pensia oamenilor, asigură banii necesari.

„Câteva milioane de oameni din România, peste 150.000 în Argeş, sunt pur şi simplu luaţi la ţintă de portocaliii care, este vădit acest fapt de acum, nutresc o ură de neînţeles faţă de pensionari. Sunt oameni care au muncit o viaţă întreagă şi care acum tremură la gândul că guvernanţii vor să le taie din venituri. Iar respingerea propunerii PSD de majorare a valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie reprezintă o nouă dovadă de cinism din partea guvernanţilor.
PSD s-a declarat tot timpul adeptul unor măsuri de creştere a veniturilor pensionarilor. A militat tot timpul pentru ca aceştia să ducă o viaţă mai bună. Amendamentul privind stabilirea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie ar fi dus tocmai la o îmbunătăţire considerabilă a veniturilor bătrânilor, dar puterea portocalie s-a opus. Cei ce ne conduc acum – din păcate – tratează bătrânii ca pe nişte deşeuri, scuzată fie comparaţia, care trebuie aruncate la coşul de gunoi! Este evident, aşadar, că PDL şi Traian Băsescu – cei care au militat tot timpul exact pentru opusul a ceea ce a vrut PSD, adică tocmai pentru reducerea pensiilor – au <> pe pensionari. Ascunzându-şi incompetenţa în spatele discursului <>, guvernanţii portocalii cred că vor păcăli în continuare populaţia. Dar se înşeală. O vorbă înţeleaptă spune că <>.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90