NOR CURIER 930X122

    simona1

    PDL a confiscat deschiderea anului scolar

    Ca urmare a unei circulare interne venită pe linie ministerială, directorii unităţilor de învătământ din Argeş au fost înştiinţaţi că ar trebui să scurteze sau să nu mai organizeze deloc festivităţile de deschidere a noului an şcolar.

    Consilierul judeţean PSD Simona Bucura Oprescu consideră însă anormală această indicaţie, pe care a catalogat-o doar ca pe o decizie politică, afirmând că, fiindu-le ruşină să dea ochi cu populaţia, cei de la PDL pur şi simplu au decis să „confişte” acest eveniment tradiţional. „Anul acesta, PDL a confiscat până şi festivitatea începerii anului şcolar. Nici copiii, nici părinţii sau profesorii nu beneficiază de festivitate, probabil pentru că cei din partidul de guvernământ nu pot da ochii cu părinţii, profesorii şi elevii. Din cauza situaţiei economice, nu sunt în stare să dea ochii nici măcar cu copiii. Un an şcolar fără festivitatea de începere este o premieră, şi sper că, pe ultima sută de metri, ministrul Funeriu să revină la decizie si va păstra obiceiul începerii anului şcolar, moment pe care mulţi dintre noi ni-l amintim mereu, mai ales dacă suntem în primul an şcolar. Indicaţiile pe linie ministerială sunt ca anul şcolar să înceapă direct, fără festivitate, pentru că ar impieta procesului didactic. Festivitatea de an şcolar ar trebui să aibă loc”, a concluzionat vicepreşedintele PSD Argeş.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3