930 x122 grota rece

    agricultura-europeana-si-dezvoltarea-rurala

    PDL a remaniat un director in Arges

    Pitesti. 28 iunie. 2010.
    PDL vrea sa faca agricultura dupa reteta exclusiva a premierului Boc, motiv pentru care s-a suparat pe actualul director care semana porumb in Arges dupa modelul lui Ponta.

    Constantin Ceausu, directorul al Directiei Agricole Arges, a fost schimbat, sambata, de la conducerea institutiei. Conform unui comunicat emis de catre biroul de presa al PDL, motivul demiterii lui Ceausu a constat in faptul ca activitatea profesionala desfasurata de acesta nu se incadreaza in liniile programului de guvernare PDL. Motivul real al acestei demiteri este iminenta debarcare a lui Ceausu la PSD, partid unde acesta se pare ca are destui prieteni si sustinatori. De-a lungul mandatului sau colegii din PDL l-au atacat sistematic pe Ceausu reprosandu-i afinitatea sa catre social-democrati si mai ales prietenia acestuia cu senatorul PSD Traian Tamaga, expert in probleme pe agricultura.Membrii CODA Arges vor decide într-o sedinta viitoare care va fi succesorul lui Ceausu.

    {loadposition inside}

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3