New Profesional Consult 930 x 122

basescu__mitingpitestiu076

PDL a umplut Piata Milea pentru Basescu

Peste 15.000 de oameni au fost prezenti, astazi in Piata Milea, la mitingul organizat pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Chiar daca a fost tinut in Pitesti, Argesul a fost dominat vizibil de numarul mare de oameni adusi din alte parti: Targoviste, Giurgiu, Mizil, Bucuresti, Dambovita si din alte judete. De altfel, masurile de ordine au fost aspre, iar anumite parti din oras au fost blocate de autocarele cu care simpatizantii P.D.-L. au venit. Spectacolul a inceput cu recitaluri ale Mariei Dragomiroiu, Aurel Tamas si Dumitru Farcas. Toti au fost prezentati de liderul P.D.-L. Arges, Cristian Boureanu. De la eveniment nu puteau lipsi nici primarii portocalii, nici parlamentarii de Arges ai P.D.-L. si nici sefii de institutii, la fel cum nici prefectul (apolitic) Gheorghe Davidescu. Show-ul a fost spectaculos, iar inaintea lui Traian Basescu au vorbit premierul Emil Boc, laudat pentru masurile luate in privinta reorganizarii agentiilor si a legii salarizarii unitare, presedintele P.D.-L. Arges, Cristian Boureanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, toti punctand importanta realegerii ca presedinte a lui Traian Basescu.

Presedintele a venit la Pitesti insotit de sotia sa, Maria, dar si de mezina familiei, europarlamentarul Elena Basescu. Traian Basescu a reiterat ideea ca dincolo de reusite, o parte din promisiunile facute la inceputul mandatului nu au fost duse in totalitate la indeplinire din cauza faptului ca a avut, in mai multe randuri, ostilitate din partea parlamentarilor. De aceea, procesul de reforma a statului nu ar putea continua decat si daca va cuprinde Parlamentul. Basescu a facut apel la echitate, solidaritate si la mandria oamenilor, atat pentru cei din tara cat si cei de peste hotare, la ideea ca sunt romani. I-a acuzat pe moguli, adica pe cei care conduc trusturile Intact si Realitatea de faptul ca acum il critica pentru ca nu le-a cedat minele de sare, Transgaz, Transelectrica sau Posta, pentru a incheia razboiul cu presa adversara. Traian Basescu a declarat la Pitesti ca este atacat pe televiziunile „mogulilor” pentru ca nu le-a satisfacut „lacomia”. Basescu a acuzat media ca, atunci cand spune ca el face scandal, manipuleaza in acelasi mod ca in 1989, cand se spunea ca oamenii iesiti in strada la Revolutie sunt „huligani”. Basescu a spus ca a acordat presei cata libertate a vrut sa scrie despre el. „In mandatul meu, presa a fost mai libera ca niciodata. Nimeni n-a intervenit vreodata la o televiziune, la un ziar. Ba dimpotriva”, a declarat seful statului. Basescu a cerut Justitiei sa judece cu aceeasi masura si pe cei saraci, si pe cei bogati. De la Pitesti, a anuntat ca se estimeaza ca Romania va iesi din criza. „In trimestrul doi al anului viitor, vom reintra pe un trend crescator. Ce a fost mai greu din criza, a trecut. Voi conduce vaporul numit Romania, in siguranta, in port”, le-a transmis oamenilor Basescu. La final, presedintele le-a multumit celor din echipa P.D.-L., mai ales actualilor ministrii pentru masurile „curajoase” pe care le-au luat in acest mandat. Cei 500 de disponibilizati de la Arpechim ar fi dorit sa protesteze, insa avand in vedere multimea din piata, au renuntat la idee.

basescu__mitingpitestiu303basescu__mitingpitestiu318

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3