930X122 MAIA

PDL acuza Politia Comunitara de Intimidare

mm Partidul Democrat Liberal, filiala Arges, condamna orice incercare de intimidare provenita din partea unor reprezentanti „zelosi” ai anumitor institutii din judet.
Sambata, 28 noiembrie, in jurul orei 11.00, doi membri ai PD-L Pitesti imparteau materiale electorale in Piata Ceair. in acel moment, un reprezentant al Politiei comunitare, aflat in masina cu numarul de inmatriculare AG-30-PLP, i-a legitimat pe cei doi, spunand ca nu au voie sa imparta materiale fara autorizatie. Politistul comunitar a mentionat ca a fost sunat de la 112 si i-a fost semnalata aceasta actiune.
Cei doi membri PD-L Pitesti, Camelia Dumitrascu si Gheorghe Dutulescu, au sunat la randul lor la 112, de unde li s-a comunicat ca nu intra in atributiile Serviciului de urgenta 112 sa trimita ordine catre Politia comunitara si ca nu a fost efectuat un astfel de apel.
Conform legii, mentionam ca nu este necesara niciun fel de autorizatie pentru a imparti materiale in campania electorala.
PD-L Arges va depune in cel mai scurt timp plangere penala impotriva politistului comunitar pentru abuz in serviciu. Din pacate, nu este pentru prima data cand politia comunitara exercita presiuni care ii depasesc competenta.
Partidul Democrat Liberal, filiala Arges, considera ca astfel de intimidari sunt condamnabile si ii avertizam pe cei cere le initiaza ca le vom aduce de indata la cunostinta opiniei publice.
Seful Politiei comunitare Pitesti, Gheorghe Dumitrescu, a afirmat ca agentul de politie nu a incercat in niciun fel sa obstructioneze activitatea membrilor P.D.-L. „Politia comunitara nu a intervenit in niciun fel, suntem in campanie electorala si intelegem ca fiecare candidat poate fi promovat prin obiectele electorale pe care echipele de campanie le ofera cetatenilor. Am vorbit si cu avocatul Radu Nistor (n.r.- consilier local P.D.-L.) despre acest subiect. Nu au fost aplicate sanctiuni, doar li s-a mentionat sa nu lipeasca afise decat pe panourile special amenajate, conform legii, iar daca vor sa instaleze cort- ceea ce nu era necesar- sa prezinte in prealabil o autorizatie de la primarie. Altfel, nu li s-a stopat actiunea de impartire a pixurilor, pungilor si altor obiecte electorale”, a afirmat Dumitrescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90