pizzeria sapori  930 122

pdl_lideri2

PDL Arges comenteaza cazul Nicolescu

PDL Arges a reactionat ieri, printr-un comunicat de presa, la afirmatiile facute de liderul PSD, Victor Ponta, chiar la Pitesti pe marginea situatiei presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu. PDL Arges arata ca evenimentele ar fi provocat „o reactie deformata si incorecta” din partea conducerii PSD.

„Intr-o graba cel putin ciudata, presedintele PSD Victor Ponta s-a deplasat la Pitesti unde, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, a reinviat perioada in care liderii PSD faceau un spectacol mediatic, cazul deputatului social democrat Gabriel Bivolaru este edificator dar nu singular,  pentru a exercita presiuni asupra actului de justitie.

Declaratiile jignitoare si acuzatiile nefondate la adresa angajatilor institutiilor statului au fost insotite de acuze ce ating limitele ridicolului si ale fanteziei la adresa membrilor si conducerii PDL. Astfel, domnia sa (n.r. Victor Ponta) a lansat acuzatia ca actiunea procurorilor DNA Pitesti este legata de organizarea mitingului sindical de la Uzinele Dacia, unde liderii PSD, fara exceptie au afirmat ca nu au avut nici o implicare. De asemenea, a afirmat ca dosarele presedintelui PSD Arges sunt fabricate la comanda politica pentru ca acesta a finantat activitatile Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului.

Folosind un limbaj ce nu il onoreaza, Victor Ponta a afirmat ca liderul PDL Arges, senatorul Mircea Andrei, a determinat actiunile organelor de justitie, presedintele social democrat incercand stangaci si naiv sa manipuleze opinia publica, reusind doar sa demonstreze ca acea pregatire juridica solida cu care se lauda este inexistenta. (…)

De remarcat este ca, din aceeasi logica a minciunilor, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului a adoptat o pozitie politica, sustinand o serie de acuzatii nefondate, dovedind prin aceasta o sincronizare in timp si in argument cel putin interesanta. Prin aceasta Arhiepiscopul Argesului si al Muscelului  dovedeste ca nu s-a departat de perioada cand a fost deputat PSD si ierarhia pe care o respecta nu este cea religioasa.

PDL Arges refuza sa se implice in tentativa PSD de politizare a actului de justitie, nefiind domeniul de activitate al unui partid politic si solicita o mai mare responsabiliate si maturitate in declaratiile legate de un domeniu care trebuie sa ramana independent: JUSTITIA”, se arata in comunicatul PDL.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3