NOR CURIER 930X122

boureanu_vot

PDL Arges – „invingatorul” de pe locul doi

Pitesti. 24 noiembrie 2009. PDL.
Desi Traian Basescu a obtinut la nivelul judetului Arges aproape 25% din totalul voturilor, majoritatea revenindu-i lui Geoana in proportie de 44%, Cristian Boureanu vede PDL-ul marele castigator la turului intai. Chiar daca acest scor claseaza organizatia PDL Arges pe locul 15 in tara cu o medie destul de mica fata de cea nationala, cele 77.000 de voturi pentru Basescu exprimate la nivelul judetului reprezinta un mare succes. In opinia lui deputatului Cristian Boureanu cele 77.000 de voturi reprezinta un record in Arges, dublu fata de numarul voturilor obtinute de PDL la alegerile parlamentare sau cele pentru Parlamentul European.
Democrat liberalii sunt de parere ca infrangerea la nivel judetean si clasarea pe locul 15 in topul organizatiilor nationale se datoreaza mobilizarii exemplare a PSD-ului care a reusit sa-si tina oamenii in priza, un mare aport avandu-l primarii din teritoriu. Presedintele PDL Arges a tinut sa-si felicite public colegii din conducerea filialei dar si pe ceilalti sefi de organizatii locale si membrii care au contribuit din plin la aceasta campanie reusita din prisma numarului record de voturi inregistrate. Mesajul insa a fost trimis si catre aceia care au contribuit negativ la scorul partidului, Boureanu amenintandu-i pe primarii localitatilor codase ca isi pun in joc cariera politica. “Aceste alegeri au o mare importanta in carierele politice ale unor primari. Trebuie sa actioneze mai mult sa se mobilizeze, activitatea lor este importanta nu doar la alegerile locale. Ne vom intalni cu toti in aceste zile si vom avea discutii in parte cu fiecare, deoarece carierele lor sunt puse in joc”. Revenind la ideea unei posibile aliante cu PNL, Boureanu afirma ca in Pitesti a castigat dreapta, PSD-ul obtinand doar 35% in timp ce PDL si PNL adunat au luat 48%.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3