NOR CURIER 930X122

mircea_andrei

PDL Arges se inchina „Sfantului” Andrei

Noul presedinte al Comitetului de Organizare si Desfasurare a Alegerilor din PDL Arges, senatorul de Dambovita Mircea Andrei, are tendinta de a trata mass-media locale ca pe una din multele proprietati de care dispune. O dovada in acest sens este si comportamentul sau fata de presa argeseana la ultima sedinta a Comitetului pe care il prezideaza.

Astfel, in dupa-amiaza zilei de joi, Mircea Andrei a fost la Pitesti, la sediul partidului fiind prezenti si reprezentanti ai mass-media locale invitati de PDL Arges la o conferinta de presa programata pentru ora 16,00 si care urma sa fie sustinuta de Mircea Andrei. Senatorul care i-a luat locul deputatului Cristian Boureanu la carma PDL Arges s-a aratat mirat de faptul ca presa a primit o invitatie la o conferinta, afirmand ca aceasta va avea acces la sedinta Comitetului doar la inceput, „pentru cateva imagini”, dupa care trebuie sa astepte sa se termine sedinta pentru a participa la conferinta de presa.

„Dar am fost invitati la o conferinta de presa la ora 16,00″, au replicat jurnalistii. „Aici facem noi regulile. Asa este peste tot in lume, se iau imagini inainte de inceperea sedintei dupa care presa paraseste sala. Imi cer scuze pentru neintelegere, dar dupa sedinta, pe la ora 17,00, vom sta de vorba”, a spus Mircea Andrei.

Toate bune si frumoase. La ora anuntata, jurnalistii au revenit la sediul PDL Arges pentru anuntata conferinta. Pe la 17,15 Mircea Andrei a iesit din sala de sedinte si a spus ca trebuie sa plece la Bucuresti, nemaiavand timp pentru o conferinta de presa.

Trece in plan secund ce s-a petrecut la sedinta cu pricina. Trece in plan secund si organizatia din Arges a PDL care pare lipsita de orice reactie fata de aceste numiri de lideri de la Bucuresti.

Ramane atitudinea celui care a anuntat ca vrea ca in 2012 sa bata PSD-ul in Arges, dar care lasa jurnalistii cu ochii in soare cand tot oamenii lui i-au invitat la o conferinta de presa.

{loadposition inside}

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90