EcoMoto 930×122

draghici

PDL face orice sa reduca scorul rusinos de la locale

Deputatul mircea Draghici spune că „ PDL ştie că nu poate să-l învingă pe dl. Constantin Nicolescu şi recurg la trucuri ieftine!”

„Printre candidaturile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş sunt trei la fel. Avem trei candidaţi pe care îi cheamă Constantin Nicolescu, dar numai unul este dl. Nicolescu, preşedintele în funcţie al CJ, persoana de care se teme cel mai mult senatorul pedelist catapultat în Argeş, Mircea Andrei”, declară deputatul de Curtea de Argeş, Mircea Gheorghe Drăghici. Listele pentru Consiliul Judeţean au fost depuse şi pe ele sunt trei nume de Constantin Nicolescu.

„Dl. Nicolescu va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean fără probleme în ciuda eforturilor pe care le fac cei care şi-au schimbat culoarea din portocaliu în verde, sperând că astfel argeşenii vor uita cât de grea le-a fost viaţa sub domnia PDL. Ştiu că cetăţenii din Argeş nu uită prea uşor nenorocirile pe care le-au trăit în ultimii ani şi vor vota aşa cum trebuie pentru ca viaţa lor să le fie mai bună. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi domni Constantin Nicolescu, îmi pare rău că s-au lăsat folosiţi, că i-ai lăsat pe pedelişti să se folosească de numele lor”, spune deputatul Mircea Drăghici.

În opinia sa, urmează o perioadă în care PDL va recurge la toate metodele posibile ca să reducă scorul ruşinos pe care îl vor înregistra la alegeri. „Alianţa asta de care vorbesc cei de la PDL nu are nicio valoare. Nu mai înşeală pe nimeni cu schimbarea numelui şi sunt convins că argeşenii noştri se vor uita bine pe liste înainte să pună ştampila. Sunt disperaţi, vor să reducă scorul ruşinos pe care îl vor avea la alegeri, aşa că recurg la măsuri disperate, una dintre ele fiind găsirea a doi candidaţi cu numele de Nicolescu, după cum spuneam mai sus, apoi alta este schimbarea numelui sub care candidează, Lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba, spune o vorbă din popor. Aşa au făcut pedeliştii. Au schimbat numele dar au aceleaşi năravuri. Degeaba, nu mai păcălesc pe nimeni”, spune deputatul Mircea Drăghici.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90